SELFMADE CHEF PIET BERGMAN Sinds jaar en dag serveert de oer-Eindhovense selfmade chef Piet Bergman licht verwonderende foodconcepts: Settings waarin de verbindende werking van een deugdelijke, vers bereide maaltijd centraal staat. Wat begon als een reeks culinaire incidenten, groeide uit tot een internationaal opererend familiebedrijf dat zonder vrienden, kennissen en “Papapiet” allang niet meer zou kunnen bestaan! STAMPIET PANDEMIC Ook dit jaar staat de DDW-Stamppot-traditie als een paal boven water. Piet schotelt u, bijgestaan door zijn bemanning de roemruchte stamppotten voor. Met de huisgemaakte piccalilly, de ambachtelijke jagersworst (zolang de voorraad strekt) en de sprankelende limonade-klassieker. De dineersetting is dit jaar opgebouwd uit een bonte verzameling van reeds eerder gebruikte elementen, aangevuld met nieuw spul. KOFFIEDOORLOOPLOKET &  KOEKHOEK Geen ingewikkelde barista's maar een kneuterig bekertje koffie. Met worstenbroodjes, appeltaart peperkoek van eigen deeg. "Klaar voordat u wacht!”